Total Pengunjung (bermula 24 Oktober 2010)

Sunday, May 31, 2009

PERTANDINGAN RUANG MINI PPDaBermula 11 Mei 2009, satu aktiviti diadakan iaitu, Pertandingan Ruang Mini PPDa antara kelas diadakan sehingga 3 Julai 2009. Pertandingan ini akan disertai oleh semua kelas, dari Tahun 1 sehingga 6. Sebanyak 24 kelas akan bertanding merebut kejuaraan ini.

Hadiah berupa sijil penghargaan yang dibingkaikan untuk pemenang tempat pertama hingga ketiga untuk digantungkan di dalam kelas yang menang. Dua kategori hadiah akan diberi untuk Tahap 1 dan 2. Guru-guru Kelas kemungkinan turut diberikan sijil khas atas usaha dan kreativiti mereka. Guru-Guru Kelas merupakan penyelaras kelas masing-masing bagi persediaan kelas menyertai pertandingan tersebut. Reka Letak bergantung kepada kreativiti kelas masing-masing.

Barisan para hakim terdiri daripada kalangan guru iaitu:

EN. NOR AZLAN SHAH B. MOHD. REDHUN (KETUA)
PN. SALMAH BT. SALLEH (PEN. KETUA)
USTAZ MOHD. IKHMAL BIN MUKHTAR
PN. NAJAH BT. HUSAIN
CIK NORZIMATUL HUSNA BT. ABD. GHANI
PN. NORASHIZAH BT. RASHID
CIK WAN ASNEZA BT. WAN MOHAMED
USTAZ MOHD. DZULKIFLY BIN MUSANIF dan
USTAZ KAMAL ISMADY


Objektif atau tujuan pertandingan ini adalah untuk "Melahirkan pelajar bebas daripada dadah melalui pelaksanaan Program Pendidikan Pencegahan Dadah yang mantap dan berkesan dalam mempastikan sekolah bebas daripada dadah."

Amat diharapkan program ini akan menerima reaksi yang positif daripada semua warga SKTD dalam menanamkan kebencian terhadap penyalahgunaan dadah, rokok, inhalan, HIV/Aids dan Alkohol serta menambahkan pengetahuan serta meningkatkan kesedaran murid-murid SKTD.

SKTD... Cemerlang!


No comments:

There was an error in this gadget

Universal Converter